Smartlog v3 » Leto » Logik pædagogik
Opret egen blog | Næste blog »

Leto

Jeg ved da bedst...tror jeg.

Logik pædagogik

19. Dec 2006 07:30, Leto

Chefen og jeg var taget en smut i dyrehaven for at smide Leto Jr. og Mini sjæfen op på et par heste ved navn Topper og Hejfa.  Topper lille og frisk...alt for frisk. Hejfa stor og doven...alt for doven. Mini sjæfen kom på Topper og Leto Jr. på Hejfa. Det var aldeles morsomt, der gik ti minutter, hvor jeg ved porten til dyrehaven hev og sled i "trisset"...eller hvad det nu hedder. Hejfa gad ikke at rokke sig en centimeter. Men til sidst kom vi igang.

På et tidspunkt, hvor Leto Jr. holder tissepause og jeg assisterer, laver mini sjæfens hest Topper, et rullefald fra stående position. Anledning...den ville rulle rundt og klø sig på ryggen. Problemet var bare, at mini sjæfen stadig sad på hesten.

Heldigvis er chefen en stærk og resolut kvinde, så hun fik hevet mini sjæfen af af sadlen midt i rullefaldet....og da hesten derefter stak i vild galop 30 cm forbi Leto Jr. havde vi to børn der gik fra høj latter til endnu højere gråd.

Da jeg er en gammel "hestepige" fik jeg alligevel indfanget hesten, og jeg sagde herefter i mit mest indbydende tonefald: "Nå...nu blir det sjovt Leto Jr. nu skal du sidde på Topper...og så skal vi rigtig ride".

Leto Jr.s øjne rullede rundt...men da Farmand (som jeg hedder i øjeblikket) i Jr.s øjne er stærkere en supermand, kan klare alle indbrudstyve, kan løfte huse og biler, og kan tæve alle de andre børns fædre i børnehaven (jo det har jr. stolt erklæret dernede) så var Leto Jr. alligevel tryg.

Og vi susede af sted. Sjovt nok var der mere fart på hestene da de skulle hjem, end ud.

Da vi sad i bilen skulle, jeg på rigtig pædagogisk vis afgøre en lille disput mellem de to poder om hvem der var bedst. De havde underholdt både chefen og jeg i 10 minutter, med ekskalerende lydstyrke om, hvem af de to der var bedst.

Leto: "Prøv nu lige at høre her....Leto Jr. du var den bedste dreng...og Mini sjæfen du var den bedste pige".

...Præcis 15 sekunders pauser...

Leto jr: "Ok...men....men... farmand...JEG var den der var BEDST!"

Kommentarer

  1. Suzy
    30. Dec 2006 13:24
    1

    Leto, du er gammel hestepige! Nu er jeg sikker: vi har levet paralleltilværelser.

Jeg kommer med fred...

Badabing
Badabing

Kalender

« July 2018 »
 1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031 

Det russiske arkiv

Tags

Arkiv

Relaterede