Smartlog v3 » Leto » Godt Nytår
Opret egen blog | Næste blog »

Leto

Jeg ved da bedst...tror jeg.

Godt Nytår

9. Jan 2007 17:10, Leto

Ak jul ...hvor er du nu, du var så fin, god, blød og rar.

Tænk sig...mit nytårsfortsæt var, at jeg blogmæssigt ville tage mig sammen. OG jo...jeg skriver allerede om mit nytårsfortsæt i datid, da jeg lovede mig selv, at 2007 skulle være året, hvor jeg lavede en post hver dag...altså hver evig eneste dag.

Nu er det den 9. januar og dette er min først post...shit.

Året startede ellers med, at chefen havde bestilt tid til mig hos lægen. Under dække af, at Leto JR. skulle til 5 års tjek, var der også bestilt tid til mig.

Blodprøve blevet taget i fredags. Og i går morges tikkede en alarmerende mail ind. "kontakt din læge". Jo tak...kolesterolen er steget...faretruende.

I dagene efter har chefen kigget på mig, med det der lidende blik, som om hun snart skal tage afsked med mig. Og hendes mails til mig fra jobbet starter med: "Tænker hele tiden på dine kolesterolværdier....". Har lige talt med hende på telefonen, hvor hun sådan meget ængsteligt spørger: "Hvordan har du det? Er du ok?".

Nå men nu har jeg taget yankiebaren i den anden hånd, der må nok gøres noget, mens jeg stadig kan gøre noget.

En af mine kollegaer spurgte om jeg havde tænkt i den alternative retning? Ja da... jeg er gået fra flaskevin til papvin - så er man heller ikke tvunget til altid at skulle drikke en hel flaske når den er åbnet, og hvis man endelig er tørstig så har man 3 liter af hælde ned i stedet for kun 0,70 l.

Men ikke nok med det er jeg også stoppet med at spise chokolade efter efter kl. 20.00 om aftenen.

Så nu har jeg i skrivende stund bestilt tid hos en diætist. Hun kunne egentlig først tage mig Lørdag 14 dage, men da jeg begyndte at fortælle om mig selv, mit liv og mine kolesteroltal udbrød hun: "Puha...det haster vist...kan du komme på mandag?"

Kommentarer

 1. / annsan
  9. Jan 2007 18:55
  1

  Leto, pas nu godt på dig selv! Det lyder til, at der er flere der ønsker dig i nærheden mange år endnu! - og husk: arbejde er bare arbejde!!!
  Mht. til nytårsfortsæt, så tror jeg ikke på dem! Hos mig er de udskiftet med ønsker, der sendes i luften med årets første raket! Så lover man ikke for meget og undgår samtidigt den dårlige samvittighed!
  Men held og lykke med begge dele!
  /annsan

 2. Singleton
  9. Jan 2007 19:01
  2

  Mit nytårsforsæt ER jo at jeg skal tabe mig, og det betyder jo også, at jeg skal omlægge mine kostvaner lidt. Dvs. at jeg skal til at begynde at spise mad, og ikke bare tro jeg kan klare mig på et styk hvidt rundstykke torsdag morgen på mit arbejde. Og du kan tro det hjælper... Fra onsdag næste uge skal jeg på en ugelang udrensning, som betyder jeg skal spise ris til morgenmad og INGEN vin til min dåse tun til aften.... Du siger bare til, hvis du vil være med!!?

 3. Suzy-Hang-Around
  10. Jan 2007 10:29
  3

  Ih, det ville være dejligt at høre fra dig lidt oftere, Leto, så det nytårsforsæt har min fulde opbakning. Lidt ærgerligt med den yankiebar, men mange ønsker om stålsat sundhedsvilje herfra!

 4. Fru Green
  10. Jan 2007 18:19
  4

  Godt Nytår og go' fornøjelse ...
  Godt at have dig tilbage på bloggen.

 5. Leto
  10. Jan 2007 22:06
  5

  Øh singleton...det lyder helt vild spændende...kan vi dele madpakke?


  ..Og SHA visse bemærkninger rammer en som boomerang...så right back at you, du er vist ikke den der har fået tastaturfingre på det seneste...takker for vilje - jeg kan bruge det.


  Kære Fru Green,
  Godt Nytår....og jeg takker

 6. Leto
  10. Jan 2007 22:10
  6

  @ annsan, ved du hvad...du kan tro, at jeg har gearet ned....tag nu bare den kommende weekend, her har jeg tænkt mig at sidde i min sofa og give mig i kast med bogen om Churchil som jeg købte i maj sidste år...og når jeg er træt af at læse, så bygger jeg Leto Jr.s racebane større pt. er den med to 360 grader loop, og så tænker jeg på ingen måde på arbejde og lektier...

  Og hvad er der med de der nytårsønsker...de går da bare op i røg?

 7. Suzy-Hang-Around
  11. Jan 2007 13:53
  7

  Hov, hov, ikke være fræk. Det er ikke mig med forsættet om daglige blogposter.

Jeg kommer med fred...

Badabing
Badabing

Kalender

« July 2018 »
 1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031 

Det russiske arkiv

Tags

Arkiv