Smartlog v3 » Leto » Chefen hænger i en tynd tråd
Opret egen blog | Næste blog »

Leto

Jeg ved da bedst...tror jeg.

Chefen hænger i en tynd tråd

26. Aug 2006 09:19, Leto

Leto har været nødsaget til at give chefen det gule kort. En advarsel. Og sker den samme forteelse igen, så ender det med en udvisning. Det kan lyde hårdt, men det er retfærdigt.

Chefen havde i dagene efter turen til Rosenborg Spa, kigget på Leto med blide øjne, og mente hun burde gøre som gengæld på vores bryllupsdag -her for nogle dage siden. Leto var jo spændt som en bue, og om eftermiddagen tikkede end sms ind på mobilen;"Kør til denne adresse, jeg har bestilt tid til dig".

Leto dukke forventningsfuldt op på adressen som viste sig at være et sted, ala rosenborg spa...bare for mænd. Jeg kom ind i et rum, hvor der stod en massagebriks. Jeg havde tidligere droppet en bemærkning om, at jeg synes der var for lidt massage i vores udflugt til rosenborg spa, og jeg har haft lidt problemer med ryggen pga fodboldmæssig overdrev.

Forventningsfuldt spurgte jeg den unge dame om, hvad jeg havde i vente.

Leto: "Ka' du sige mig, hvad jeg skal, har blot fået besked på at møde op".

Dame:"Naej hvor spændende...jamen du skal have vokset ryggen".

Leto:"aaah..massage på ryggen".

Dame:"Naarj....vokset ryggen".

Leto med munden åben som en sugemalle :"Vokset ryggen.....du mener lissom når i...i....piger vokser benene".

Dame helt vild glad:"Ja! Men bare på ryggen".

Leto var chokeret...hertil skal siges, at jo, chefen og jeg har joket med emnet når vi har været i DGI byen og svømme med børnene. Så har jeg ofte peget på en kraftigt behåret ryg og sagt; "havde jeg den ryg, havde jeg redt sideskilning...eller fået rottehaler". Og derefter har vi begge to grint ustyrligt. For Leto har hår på bryst, mave...og stadig en del på hovedet....men ryggen nej...

Efter disse tanker, havde jeg som i en trance taget min skjorte af, og fandt mig nu på en briks, siddende med ryggen til den helt vild glade dame. Hun kiggede på min ryg...og lod sin hånd glide hen over ryggen, mens hun sagde: "Sig...mig er du på polterabend....du har jo ikke rigtig noget hår...der er lidt lyst her...".

Leto:"Naarj....det er min otte års bryllupsdag...og nok den sidste".

Dame med et stort grin:"Har din kone bestilt tid til dig, uden du vidste noget."

Leto:"Ja....jeg havde hende med til noget luksusspa her i fredags, og det er åbenbart hendes måde at sige tak."

Dame:"Narj...det sir du ikke".

Herefter fik jeg smurt djævlens varm voks på ryggen...

Leto:"Avv det varmt".

Dame:"Ja..det er varmt voks...sid stille"

Hun vrappede mig herefter ind i gaffetape eller noget lignende...og rev rygsøjlen ud af kroppen.

Leto:"Aaav...for fanden...det gør nas...".

Dame:"Aargh det er ikke så galt, hvis du havde haft hår på ryggen, havde det gjort meget mere ondt".

Leto:"Sig mig...er der mange der gør det her frivilligt".

Dame:"Ja...specielt de yngre fyre...som har lidt dun på brystet, de får vokset både mave og bryst".

Leto:"ok...men ikke mig."

Efter 10 minutter i smertens helvede, og en glad dame der gik på rov, lige fra nakkehår til den nederste ryghvirvel, var jeg fortørnet, forbandet,     fortumlet og fluffyblød på ryggen.

Jeg blev overdænget med information om smør med denne creme, brug noget antibakteriel, skrub din ryg for døde hudceller...osv. Da jeg kom ud, blev jeg taget i mod af en storsmilende chefen...Jeg fik samlet mig, og fik hende til at købe noget lindrende massageolie...for det havde damen sagt, sagde jeg mens jeg tænkte "massage skal jeg fandme ha'".

Efter min udstedelse af det gule kort til chefen, har hun spekuleret over, for dælen kæden faldt af for hende. Og det vist sig, at chefen havde siddet med en veninde, hvis mand godt kunne tænke sig en gang voksning af ryg. Og i et tilfælde af momental vanvid, var hun blevet så begjestret, at det var Leto, der endte op med djævelskabet.

Nu hænger chefen i en meget, meget tynd tråd, og der er heldigvis et heelt år til næste bryllupsdag, og indtil da, har hun fået forbud mod at købe nogen som helst overraskende gaver til mig. Chefen går i øjeblikket bodsgang...og det fortsætter hun med resten af 2006.

 

Kommentarer

 1. Sussi KU
  26. Aug 2006 09:14
  1

  hahr hahr... Hold kæft mand, jeg kan lige se det for mig:
  Voksdame: *RRRRRRRRRHHHIIIIIIIIP! *
  Leto: "HYYYYYL*

  Chefen er altså en kvinde lige efter mit hoved! Kører hun en mentor-ordning?
  Vi har desværre lige haft bryllupsdag her i huset, men nu har jeg da fået lidt inspiration til næste gang :D

 2. Leto
  26. Aug 2006 13:51
  2

  @ Suzy,
  Også du?? Gør det ikke mod din stakkels stakkels mand, lad ham i det mindste selv tage valget...det er grusomt noget så grusomt. Morsomt..men chefen var også engang en kvinde efter mit hovedet....men MEGET er ændret siden. Og nej jeg kan ikke tillade at Chefens syge idéer kommer uden for hjemmets 4 vægge....så hun er sat i karantæne.

 3. Puk
  27. Aug 2006 21:09
  3

  Sidste år var min julegave til min mand en voksning af øjenbrynene.
  Vil du hellere have det næste år?

 4. Leto
  28. Aug 2006 10:44
  4

  @Puk,
  Nu joker du....man kan da ikke få vokset øjenbrynene?? Der må da være en grænse for galskab ;--) Blev din mand glad for gaven?

 5. Puk
  28. Aug 2006 14:57
  5

  Det kan man da, og det kun til en sølle hundredekronersseddel: <a href="http://www.hellethorup.dk/?page=viewpage&page_id=27&lev1_id=3&lev2_id=21&type=priser" rel="nofollow">http://www.hellethorup.dk/?page=viewpage&page_id=27&lev1_id=3&lev2_id=21&type=priser</a>

  Han knurrede noget og jeg grinte.
  Han peb meget ved tanken - han er nemlig ved at dø af smerte, når de bliver plukket med pincent, men da det var overstået, mente han ikke, at det var så galt at få dem vokset som at få dem plukket.

 6. Julie
  28. Aug 2006 15:50
  6

  Jeg synes altså ikke at voksning er så slemt. Jeg tror muligvis der er dømt TØS, Leto... Og jeg gav faktisk min kæreste et gavekort til en times massage i julegave sidste år. Det indløste jeg selv, lige her inden vi flyttede. Nogen mennesker ved bare ikke, hvad der er godt for dem selv.

Jeg kommer med fred...

Badabing
Badabing

Kalender

« July 2018 »
 1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031 

Det russiske arkiv

Tags

Arkiv